Instalare si montaj aparate climatizare

Revizie anuală (verificare, curatare, igienizare)
februarie 17, 2019
reparatii aer conditionat

reparatii aer conditionat

In cazul in care v-ati hotarat sa achizitionati un aparatde aer conditionat, este preferabil sa aveti asigurat si montajul acestuia din partea celor care il comercializeaza.Daca nu beneficiati de montaj la achizitionarea lui, atunci noi va putem fi de ajutor in aceasta privinta. Putem asigura montarea oricarui tip de aparat de aer conditionat, in orice tip de locuinta, indiferent de locul in care doriti sa il pozitionam si de capacitatea aparatului.

In cazul in care doriti sa instalati sisteme de climatizare complexe, va putem oferi, de asemenea, serviciul de instalare si montaj aparate climatizare, totul insotit de garantia lucrarilor efectuate de noi. Acest serviciu include perforarea peretului cu un aparat special, astfel incatsa se poata face legatura intre unitatea interioara si cea exterioara; traseul frigorific standard, de 3 metri (prelungirea acestuia sa poate face contracost); instalarea furtunului pentru drenajul condensului (cu lungimea de 3 metri); instalarea cablului de alimentare de 2 metri; verificarea si testarea bunei functionari a intregii instalatii.

Atunci cand cautati o echipa de specialisti in instalare si montaj aparate climatizare, e bine sa va asigurati ca ei stiu ce fac, deoarece o instalare incorecta poate duce la o functionare defectuoasa a instalatiei de climatizare. De asemenea, pozitionarea aparatului de aer conditionat in incapere trebuie facuta cu precizie, tinandu-se cont de toate caracteristicile spatiului interior. Scopul este de a se asigura un flux uniform si eficient al aerului rece in camera.

Cu noi, este foarte simplu sa lucrati. E de ajuns sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau Whatsapp la numerele afisate pe site, iar noi va vom face imediat o programare, dvs. avand posibilitatea de a opta pentru o anumita zi si o anumita ora la care doriti sa se efectueze serviciul dorit. In prealabil, va com comunica pretul fix al interventiei si durata acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0791 222 181
Call Now Button