Revizie anuală (verificare, curatare, igienizare)

Incarcare freon aer conditionat
februarie 17, 2019
reparatii aer conditionat
Instalare si montaj aparate climatizare
februarie 17, 2019

Daca aveti in locuinta un aparat de aer conditionat sau detineti o firma/companie cu mai multe unitati de acest tip, noi putem fi partenerii dvs. de incredere pentru servicii de revizie anuala. Aceasta include verificarea intregii instalatii, detectarea posibilelor probleme, curatarea temeinica a aparatului si a intregii instalatii (inclusiv a conductelor si a unitatii exterioare), precum si igienizarea acesteia.

Doar dupa indeplinirea regulata (in fiecare an) a tuturor acestor proceduri putem spune ca aparatul de aer conditionat functioneaza in mod corespunzator. In interiorul aparatului de aer conditionatse pot aduna multe bacterii ce gasesc acolo un mediu prielnic pentru a se dezvolta. De asemenea, in unele locuri si orificii se poate forma mucegai, iar insectele chiar se pot adaposti in interiorul lui.

Mizeria din exterior, praful si alte particule nocive pentru sanatatea oamenilor ar putea, de asemenea, se patrunda usor in locuinta dvs. daca nu sunt indepartate la timp si daca nu sunt curatate foarte bine filtrele aparatului. Comparand costul unei revizii cu cele ale remedierii unor defectiuni ulterioare (daca nuse face aceasta revizie anuala), veti vedea ca pretul reviziilor nu este deloc mare. Aceasta operatiune necesita curatarea a numeroase piese si circuite, folosirea unor solutii profesionale de dezinfectare si verificarea cu atentie a tuturor componentelor expuse cel mai mult uzurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0791 222 181
Call Now Button